NHL-målgård i syntetisk is

NHL-målgård i syntetisk is

Kontakta oss för offert

Det har tagit lång tid men nu är den äntligen här och vi presenterar en riktig NHL designad målgård i syntetisk is!

Levereras fraktfritt i Sverige, Norge, Danmark och Finland!

Smart Rink har alltid kunnat erbjuda en målgård i våra system, både för kommersiellt bruk och till den för privat användning, men med handen på hjärtat så har de inte sett riktigt äkta ut. Vad vi erbjöd var maskinfrästa pluggar i syntetisen. Detta var ett bra system och absolut problemfritt men våra kunder bad oss ta fram något som ser mer professionellt ut.

Om du är intresserad av att få mer information om detta, vänligen kontakta oss på kundservice@syntetis.se

Några av våra konkurrenter har en snygg målgård men vid en närmare titt så var de faktiskt inte snyggt designade. Den vi speciellt studerade var en enkelt färgad panel som passade in i glipan mellan två paneler utan någon bra anslutning till de omslutande panelerna. Detta är ett enkelt och kostnadsbesparande sätt att göra en målgård men absolut inte solitt. Med det systemet är panelerna inte låsta med varandra och ”flyter omkring” så pucken kommer till att ”hoppa” över till målgårdsområdet. Problemet blir än större när temperaturen fluktuerar och den färgade sektionen expanderar och kontrakterar i olika grad mot de icke-färgade panelerna. Det blir problem!

Men, som sagt, SmartRink R&D avdelningen kom fram med en brilliant lösning som fungerar både med vår ProFast1500 och ProFast1800 serier. När den här målgården är lagd är det som om det är ett och samma stycke, så stark är låsningen. Pucken glider över området, det är ingen skillnad mot någon annan del av isen. Inomhus eller utomhus, denna syntetiska målgård är nummer ett i klassen när det gäller styrka, hållbarhet, glid och utseende.

Ladda ned produktblad