Banff Alberta Canada

Här är ett av de senaste projekten med SmartRinks ProFast1800 “Heavy Duty” ispanel som har ett kopplingssystem som klarar alla klimat. Det är ingen slump att vi har stor efterfrågan på de här panelerna eftersom de insatta vet precis hur bra de är.

Det spelar ingen roll om det är snö, is, frystemperatur eller värmebölja, det här kopplingssystemet är det enda som kan förhindra de typiska problem som kan orsakas av expansion och kontraktion (beroende på skiftningar i väder och temperatur) av syntetisk isar.

Vad som också är riktigt intressant med den här videon är att vi får visa upp hur bra den här produkten fungerar utan tillsats av medel för ökat glid på ytan. Med glidförstärkning i form av ett medel som sprayas på ytan finns det helt enkelt inget som slår den här syntetisen i form av realistisk åkupplevelse.

Obs! från våren 2014 kan alla isar fås med s.k “permanent glide” vilket gör att du aldrig behöver tillsätta något medel för att få världens bästa glid.

Cave and Basin är en kanadensisk nationalhistorisk plats som utvecklats och drivs av Parks Canada. Den här syntetiska isen från SmartRink är installerad som en del av en mångmiljon (dollar) restaurering och förstärkning av denna vackra historiska plats som ligger i Banff Alberta. Platsen är omgiven av höga berg och är kanske den mest spektakulära omgivning vi någonsin har byggt en syntetisk isrink på.